Magazin
Meghan je potpuno promijenila princa Harryja i sada ga nitko ne voli Kraljevski biograf Duncan Larcombe tvrdi da je ženidba potpuno promijenila princa Harryja koji je nekad bio najomiljeniji član kraljevske porodice među osobljem palače
#

Bračni život princa Williama i Meghan Markle već je mjesecima top tema svih britanskih tabloida. Javnost je podijeljena te dio smatra da je Meghan topla i mila vojvotkinja, a dio u njoj vidi proračunatu ženu koja je unijela razdor u britansku kraljevsku porodicu.

Kraljevski biograf Duncan Larcombe tvrdi da je ženidba potpuno promijenila princa Harryja koji je nekad bio najomiljeniji član kraljevske porodice među osobljem palače.

"Harry je postao mrzovoljan i povučen. Počeo se držati previsoko otkako se oženio Meghan. Prije nje sa svima je bio prijateljski raspoložen i s nogama čvrsto na zemlji, a sada se distancirao i zahladio. Osoblje i posluga su ga ranije obožavali, sad ga baš i ne vole", tvrdi Larcombe.

Biograf vjeruje da su priče o svađi unutar kraljevske porodice istinite, budući da su i Harry i William zaštitnički nastrojeni prema svojim suprugama.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.