Magazin
Melanija Trump po svemu se razlikuje: Otvoreno pričala o seksualnim odnosima sa Trumpom, slikala se gola za magazin (FOTO) Melania Trump kao prva dama Amerike ni najmanje ne mari za pravila. Ona bez ikakvog ustručavanja radi što joj je želja, a javnost o tome govori svakodnevno

Svoju titulu je dobila zahvaljujući tome što je supruga aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trampa, ali ona je sve samo ne obična prva dama.

Za razliku od svojih prethodnica, Melanija nije rođena u Americi.

Posljednja prva dama koja je rođena van granica Sjedinjenih Američkih Država bila je supruga Džona Kvinsija Adamsa, Luiza Adams, rođena davne 1748. godine. Sve nakon nje rođene su u Americi, ali Melanija se rodila u Sloveniji, tačnije u Sevnici.

Kada je Melanija rođena, 1970. godine, Slovenija je bila dio komunističke Jugoslavije, na čijem je čelu bio Josip Broz Tito. 

Ono što je zaista fascinantno jeste da je Melanija gola za naslovnicu britanskog GQ-a 2000. godine. Kako stoji na službenim stranicama Bijele kuće, Melanija to smatra jednim od svojih najvećih dostignuća. U to vrijeme bila je samo djevojka Donalda Trampa. Od uredništva magazina zatražio je da urame te fotografije i pošalju ih u njegovu kancelariju. 

U intervjuu koji je prije braka dala Hauardu Sternu, Melanija je javno progovorila o tome kako je to biti u vezi s Donaldom Trampom i priznala da imaju intimne odnose i više nego jednom dnevno. 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.