Magazin
Mnogi se još uvijek nadaju da će se Brad Pitt i Jennifer Aniston pomiriti, posebice njihova zajednička prijateljica Bez obzira na sve što se zbilo u prošlosti, mnogi se još uvijek nadaju da postoji šansa, i to velika, da Brad Pitt i Jennifer Aniston obnove svoju vezu.
#

A upravo o njima raspričala se 58-godišnja pjevačica Melissa Etheridge gostujući u showu 'Watch What Happens Live with Andy Cohen'.

Melissa Etheridge čvrsto drži stranu Jennifer Aniston, nemajući baš lijepih riječi za Angelinu Jolie, i silno se nada kako će između Brada Pitta i lijepe glumice ponovno zaiskriti.

'Nadala sam se da ću gostovati u ovom showu bez spominjanja imena one koju ne želim spomenuti', našalila se Melissa Etheridge gostujući preko videochata u showu Andyja Cohena, ne želeći izgovoriti ime Angeline Jolie.

Dvostruka dobitnica Grammyja nije mogla prešutjeti to koliko voli Aniston i Pitta, a dodala je i kako je uvjerena da će njih dvoje do kraja svojih života ostati bliski prijatelji.

'Naravno da sam voljela gledati Brada i Jen kada su bili zajedno. Bili su predivni i uvjerena sam da će zauvijek ostati prijatelji jer su njih dvoje posebni ljudi koji mogu proći kroz bilo što. Nadam se da će njihovo prijateljstvo potrajati. Naravno da bih voljela da se pomire. Pa to su bili najljepši dani i sjećam ih se s radošću', poručila je pjevačica, a koja je 2000. pjevala upravo na vjenčanju Jennifer Aniston i Brada Pitta. Tek je nekih 16 godina kasnije progovorila o tome koliko joj je teško palo to što je prestala biti prijateljica s Pittom nakon što je on ostavio Jennifer i započeo svoju vezu s Angelinom Jolie.

'Nadam se da će se vratiti na pravu stazu i puno je nas koji ga nismo vidjeli posljednjih 10 godina. Teško je to, jer smo svi izgubili prijatelja', rekla je tada Melissa Etheridge.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.