5.5 C
Sarajevo
19.03.2024

Krpić prisustvovao Skupštini FK Željezničar: Najviše se pričalo o dobrobiti za klub

Željezničar je jučerašnjom prozivkom i prvim treningom počeo s pripremama za narednu sezonu, a tim povodom obratili su se prvotimci Sulejman Krpić i Filip Erić.

– Dobio sam poziv kao kapiten da prisustvujem sjednici. Najviše se pričalo o dobrobiti za Željezničar. Ne bih iznosio neke stvari u javnost, postoje ljudi zaduženi za to. Ja sam fudbaler i moje je da pokažem ono što mislim na terenu. Imali smo jako lošu sezonu, bilo je svega, tako da svi od nas očekuju nešto najbolje. Dosta igrača je ostalo, očekujem najbolje, jer se od Želje uvijek očekuje najbolje. Ostaje žal za Evropom, borili smo se, pratili ste sve, slavili smo nakon Bijeljine. Žal je što se neće na ovom lijepom terenu igrati Evropa, ali moramo krenuti naprijed – rekao je Krpić.

Novi fudbaler Željezničara golman Filip Erić istakao je da njegov klub zaslužuje da se bori za trofej.

- OGLAS -

– Imao sam dosta ponuda od raznih klubova, ali kad sam dobio ponudu od Željezničara, nisam mnogo razmišljao. Vrlo lako smo se dogovorili o saradnji. Svjestan sam u kakav klub dolazim i šta se očekuje od nas. Na nama je da radimo i ostvarujemo rezultate. Svjestan sam da je konkurencija jača nego što je bila, ali moram vrijedno raditi. Iskreno mislim da se možemo uključiti u borbu za sami vrh. Ovo je najveći klub u BiH i mislim da zaslužuje da se bori za trofej – rekao je Filip Erić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA