Magazin
Nakon dva Poršea, luksuznog stana, otkriveno koliko Baka Prase zarađuje mjesečno! Srpski Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, često se hvali luksuznim načinom života, skupocjenim Poršeima koje posjeduje, ali i stanom koji je nedavno kupio.
#

Iako je poznato da od Instagrama, Jutjuba i pojavljivanja na događajima Baka Prase mnogo zarađuje, nikada se nije znalo koliko tačno.

Međutim, Jutjuber je ovaj put u jednom od videa u kojem je  zbog mladog kolege koji se predstavlja kao Voyage (a koji je u jednoj emisiji prozvao gotovo sve Jutjubere koji se bave muzikom) objavio i kolika su mu mjesečna primanja, odnosno PDV na mjesečnom nivou.

Naime, Bogdan Ilić naveo je da je za mjesec septembar 2019. godine platio 5.500 eura PDV.

"Ti još uvijek sigurno radiš na crno, nastupaš i dobijaš 300 eura u džep, a misliš da praviš neki profit. Znači, druže ovo je profit! PDV za moja mjesečna primanja, znači 20 % od ukupne zarade je bio 653.390. dinara. E, to je profit! - objasnio je Baka u videu uz obrazloženu uplatnicu na kojoj se jasno vidi uplaćena suma.

 

  
To bi dalje značilo da  njegova zarada za mjesec septembar 2019. godine iznosi  3.266.950 dinara, odnosno skoro 27.700 eura!
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.