Magazin
Nekad je bila velika zvijezda, a sad smišlja načine kako vratiti staru slavu Ako se ikad bude snimao film o njoj, idealan naziv bio bi od "od vrha do dna"
#

Radi se o holivudskoj glumici Tori Spelling koja American Expressu duguje čak 88 hiljada dolara. No, to nije jedino dugovanje koje ima sa suprugom Deanom McDermottom s kojim ima i poprilično burni brak.

Tako je Tori navodno dužna 340 hiljada dolara poreznoj upravi u Kaliforniji zbog neplaćanja poreza 2014. i 2015. godine, a krajem 2017. godine morala je platiti i 220 hiljada dolara nakon što je izgubila spor s jednom bankom zbog neplaćenog kredita. 2017. godine ona i suprug navodno su dugovali milion dolara poreza, a ovo im nije niti prvi okršaj s American Expressom koji je od njih još 2016. potraživao iznos od 38 hiljada dolara.

Podsjetimo, Tori i Dean upoznali su se na filmskom setu dok je ona bila u prvom braku s glumcem i scenaristom Charliejem Shanianom. Njihova afera započela je prve večeri kada su se upoznali, a Tori se ubrzo razvela. Niti mjesec dana nakon što je razvod finaliziran 2006. godine, Tori se udala za ljubavnika s kojim danas ima petero djece.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.