Magazin
Ovaj turski glumac je najsavršeniji muž ikada i svaka žena zaslužuje ovakvog muškarca Halit Ergenč čuveniji i poznatiji kao Sulejman Veličanstveni je postao otac po drugi put, a njegova supruga Berguzar Korel je podijelila fotke sa porođaja na kojem je glumac bio prisutan i oduševila njegove fanove.
# Agencija

Halit Ergenč čuveniji i poznatiji kao Sulejman Veličanstveni je postao otac po drugi put, a njegova supruga Berguzar Korel je podijelila fotke sa porođaja na kojem je glumac bio prisutan i oduševila njegove fanove.

Dugo niste vidjeli nešto ljepše skoro i bez obzira što romantike u turskim serijama fali, očigledno je da je u život glumaca realno savršen. Toliko savršen da su ove fotke nešto što želimo svima nama u brakovima i ljubavi jer dajte – ko ovo ne bi volio.

Na prvoj fotki Halit grli Berguzar prije odlaska na porođaj i tu već počinjemo da se topimo od sreće zbog ovog prizora, a onda vidimo kadrove njega koji je sve vrijeme drži za ruku i miluje dok se porađa i sigurni smo da nam definitivno svima treba baš ovakva osoba za cijeli život.

 

Podrška i oslonac u partneru jesu najvažnija komponenta veze, ali samo rijetki imaju sreće da ih zapravo pronađu, pa nam svima više zvuče kao mit. Turske zvijezde su dokaz da skladan ljubavni odnos nije samo pusta želja svih nas koji ga nemamo, već totalno realna mogućnost kojoj zaista možemo da se nadamo.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.