Magazin
Pjevačici Iggy Azalei ukraden nakit vrijedan 366 hiljada dolara Pjevačica Iggy Azalea i njezin dečko, reper Playboi Carti prijavili su krađu nakita vrijednog 336 hiljada dolara iz njihove kuće u Atlanti, objavila je policija u petak.
# Reuters

Pjevačica Iggy Azalea i njezin dečko, reper Playboi Carti prijavili su krađu nakita vrijednog 336 tisuća dolara iz njihove kuće u Atlanti, objavila je policija u petak.

Dvadesetdevetogodišnja Iggy, pravog imena Amethyst Kelly, rekla je da je lopov ukrao razne vrste nakita, uključujući dijamantnu narukvicu vrijednu 70 tisuća dolara i 57 tisuća dolara vrijedan Audemars Piquetov zlatni sat s dijamantima te dijamantni vjenčani prsten, stoji u policijskom izvješću.

Kelly je odrasla u Australiji, a proslavila se u SAD-u, gdje je došla sa 16 godina.

Kazala je policiji kako je bila sama u podrumu unajmljene kuće u Atlanti 15. studenog kada je čula korake u blagavaonici na drugom katu.

Bila je kišna noć pa je Iggy pomislila da je to Playboi (23), pravog imena Jordan Carter, jer je ostavila otključana stražnja vrata.

Iggy i Playboi pozvali su policiju 17. studenog nakon što su shvatili da nema plave Goyardove torbe u kojoj su držali sav nakit.

Kelly je rekla policajcima da su pregledali nadzorne snimke i vidjeli muškarca kako je ušao u kuću na stražnja vrata u 21:51 te je izašao nakon 8 minuta s vrećom u ruci, prenosi Hina.

Carter je rekao policiji kako je osumnjičeni nosio pištolj te je imao crnu masku i rukavice.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.