Magazin
Preminuo glumac Stevie Lee Richardson, zvijezda serije "Jackass" Nekadašnja zvijezda MTV-jevog humorističnog serijala "Jackass", Stevie Lee Richardson preminuo je u dobi od 54 godine.
# Agencija

Nekadašnja zvijezda MTV-jevog humorističnog serijala "Jackass", Stevie Lee Richardson preminuo je u dobi od 54 godine.

Prema pisanjima Independenta, Stevie Lee je umro iznenada, a njegova porodica bila je primorana pokrenuti kampanju na GoFundMe platformi, kako bi pokrili troškove sahrane.

"Stevieja su voljeli i on je imao zaista mnogo prijatelja koji su mu bili poput porodice. Imao je i fanove koji su mu se divili, ali o troškovima sahrane brine samo njegov brat Jim. Svojim humorom izmamio je naše osmijehe, a sad treba našu pomoć. On je legenda hrvanja, ispratimo ga na posljednji počinak kako zaslužuje", stoji između ostalog, na stranici GoFundMe, koja za cilj ima prikupiti finansijska sredstva.


Sav prihod dobit će Jim Richardson za pokrivanje troškova i usluga pokopa. Na službenom profilu borilačke organizacije za koju se Stevie Lee borio također su se oprostili od njega.

"S velikom tugom saznajemo kako je Stevie Lee, poznatiji kao Puppet The Psycho Dwarf, umro. Iskreno izražavamo saučešće njegovim prijateljima i porodici", napisali su.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.