Magazin
Princ Harry i Meghan traže dom u Los Angelesu Meghan Markle i princ Harry traže novi dom u Los Angelesu, jer planiraju provoditi više vremena u Kaliforniji.
# Agencije

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa od odstupanja odsjedaju u Vancouveru, u vili vrijednoj 10 miliona funti.

"Oni vole Kanadu, ali razgledaju kuće i u Los Angelesu. Najvjerojatnije će imati kuće u oba mjesta", tvrdi blizak prijatelj mladog para.

Meghan ima mnogo prijatelja i porodicu u svom rodnom gradu Los Angelesu i zato par želi podijeliti svoje vrijeme između Kanade i Kalifornije.

Oni vjeruju da je Los Angeles savršen za njihov opušten životni stil i da će provoditi više vremena u prirodi, na planinarenju ili u šetnji. Oni uživaju u tihom i mirnom životu. Prakticiraju jogu, Meghan kuha i često idu u duge šetnje. Najviše vole sjediti kod kuće s Archiejem i psima, prenosi Mirror.

Meghan je često pisala o svom odrastanju u Južnoj Kaliforniji na svojoj sad već nepostojećoj stranici The Tig.

"Rođena sam i odrasla u Los Angelesu. Ja sam djevojka Kalifornije koja živi prema pravilima da joga, plaža ili nekoliko avokada mogu riješiti sve vaše probleme", objasnila je Meghan na svojoj stranici.

Harry i Meghan trenutno iznajmljuju luksuznu vilu u zapadnom dijelu Vancouvera. Kako bi osigurali svoju sigurnost, postavili su kamere oko vile i na plaži  i postavili su ceradu između dva stabla kako ih fotografi ne bi mogli fotografirati.

Vila Mille Fleurs već ima veliku bijelu ceradu koja prekriva metalni ulaz na kojem stoji znak zabrane prilaska.

Harryjevi i Meghanini advokati su prošlog mjeseca izdali javno i pravno upozorenje medijima, kada je Meghan fotografisana kako šeta s Archiejem i psima. U međuvremenu su kanadski tabloidi pisali kako je Meghan kontaktirala kapetana brodskog taksija nakon što je odbio prevesti japanske fotografe kako bi uslikali vilu mladog para. Kapetan broda je vojvotkinju opisao kao realnu, slatku i iskrenu osobu.

Kanađani su u anketi izrazili svoje mišljenje povodom kraljevskog para koji se doselio u njihovu državu. Tri četvrtine građana je izjavilo da ne želi plaćati osiguranje Harryja i Meghan.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.