Magazin
Rihannin otac se izliječio od virusa korona, ona mu kupila respirator Pjevačica Rijana kupila je respirator i poslala ga svom ocu nakon što je saznao da je pozitivan na virus korona te pati od povišene temperature I velikog kašlja.
#

Ronald (66) koji je u međuvremenu ozdravio, dočekao je novinare u plavoj polo majici i kariranom šortcu.

"Osjećao sam temperaturu u nosu, na usnama, osjećao sam groznicu svuda... Iskreno, mislio sam da ću da umrem. Moja kćerka me je svakodnevno provjeravala. Toliko je uradila za mene. Cijenim sve što je uradila", priča Rijanin otac.

Iako je respirator stigao u njegovu kuću na Barbadosu, nije morao da ga koristi. Nakon 14 dana pušten je iz centra za izolaciju jer se u potpunosti oporavio.

Sa psima Ksenom i Eboni pored njega, Ronald se sada odmara u prostranoj kući Svetog Džejmsa koju je njegova kerka kupila za njega.

Poslije straha od smrti, obratio se pratiocima: "Želim da svi ostanu kod kuće. Ovo je ozbiljna situacija. Ozbiljnije nego što ljudi shvataju. Molim vas, ostanite kod kuće."

Čak je uputio poziv lokalnoj vladi da "stane sa radom".

Na Barbadosu su dosad zabilježena tri smrtna slučaja zbog virusa korona, a Ronald je bio jedan od rijetkih koji su bili zaraženi.

Rijanina fondacija "Clara Lionel" najavila je da će donirati pet miliona dolara kao pomoć u borbi protiv virusa korona.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.