Magazin
Rita Vilson o koroni: Bila sam umorna, nisam mogla da hodam Glumci Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson tokom boravka u Australiji oboljeli su od virusa korona. Oni su proveli nekoliko dana u bolnici u Kvinsu, a zatim i neko vrijeme u izolaciji u iznajmljenoj kući u Australiji
# Agencija

Glumci Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson tokom boravka u Australiji oboljeli su od virusa korona. Oni su proveli nekoliko dana u bolnici u Kvinsu, a zatim i neko vrijeme u izolaciji u iznajmljenoj kući u Australiji, nakon čega su se vratili u Ameriku.

Rita je sada ispričala da ona i njen suprug nisu jedan drugome prenijeli virus, već da su ih pojedinačno zarazili drugi ljudi.

Ona je takođe rekla i da dok je Tom imao blaži oblik korone, njeni simptomi su bili jači, a u jednom trenutku nije mogla čak ni da stoji na nogama.

"Bila sam jako umorna, nervozna, nisam željela da me neko dodiruje, a ubrzo sam dobila i visoku temperaturu, kao i groznicu. Izgubila sam čulo ukusa i mirisa. Zbog temperature nisam mogla da hodam, osjećala sam slabost u mušićima", ispričala je Rita.

Za nju je ovo, kako kaže, bilo jedno traumatično iskustvo, a glumica sada pokušava da ga pretvori u pozitivno za druge ljude. Ona prikuplja novac za borbu protiv virusa korona.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.