Magazin
Šef Amazona na dodjelu Zlatnih Globusa poveo ljubavnicu Najbogatiji čovjek svijeta, šef Amazona Jeff Bezos, nakon 25 godina braka razvodi se od supruge MacKenzie zbog voditeljice Lauren Sanchez s kojom je snimljen na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa
#

Fotografi su snimili Lauren i Jeffa, koji je još nosio vjenčani prsten na ruci, a veoma su brzo fotografije preplavile američke tabloide. I dok je ove godine Globuse pratio s atraktivnom Lauren, još prošle godine uz Jeffa je na dodjeli Zlatnih globusa sjedila supruga MacKenzie.

Dodjelu je tad vodio Seth Meyers koji je okupljene zabavljao mnogobrojnim šalama, a veoma su se dobro zabavljali i Jeff i MacKenzie koja nije skidala osmijeh s lica.

Bezos je tad snimljen i kako u backstageu razgovara s još jednim medijskim mogulom i konkurentom, šefom Netflixa Tedom Sarandosom.

 

Lauren je također donedavno bila u braku, a vezu s Jeffom navodno nije počinjala dok nije počela postupak rastave od supruga Patricka. I MacKenzie i Patrick navodno su za aferu Jeffa i Lauren znali mjesecima.

 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.