Magazin
Severina se oglasila nakon privođenja: Ne osuđujte ih, već su dovoljno osuđeni Severina se oglasila na svom Instagramu, prvi put nakon što je privedena u Novom Beogradu zbog kršenja policijskog sata.
#

Severina se oglasila na svom Instagramu, prvi put nakon što je privedena u Novom Beogradu zbog kršenja policijskog sata.

"Misao dana u izolaciji. Čuvajte se ljudi kojima je i slomljena šalica važnija od vašeg slomljenog srca. Ali ne osuđujte ih jer su već dovoljno osuđeni", poručila je Severina.

Severina je privedena u srijedu navečer, a njezin PR-ovac Davor Grgin poslao je priopćenje u kojemu je objasnio što se dogodilo.

"Severina se večeras pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana", stoji u priopćenju.

Kako su pisale Novosti.rs, izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara, odnosno oko 3230 kuna. S obzirom na to da je za kršenje policijskog sata predviđena kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara, pjevačica je imala sreće.

Severina je pristala na to da odmah plati puni iznos kazne. Srpski medij piše i da je mijenjala iskaze pred policijom, najprije je rekla da je krenula do ljekarne pa da je preparkiravala automobil, a na koncu i da se posvađala sa suprugom Igorom Kojićem.

U Srbiji je trenutno na snazi policijski sat koji traje od 17 sati do pet ujutro, a za to vrijeme građani moraju ostati u svojim domovima.

Severina je boravila u kući svog svekra Dragana Kojića Kebe sa suprugom Igorom.

U Beogradu se nalazila od sredine ožujka, kad je došla vidjeti sina Aleksandra, no njegov otac Milan Popović joj ga je odbio predati.

 

(Index.hr)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.