Magazin
Slavni parovi pokazali kako provode dane u izolaciji Evo kako su slavni parovi doskočili monotoniji samoizolacije:
# Agencija

Koronavirus (COVID-19) se i dalje širi, uzrokujući da mnogi od nas vrijeme moraju provoditi isključivo u svojim domovima, što dalje od što je moguće više drugih ljudi. Budući da su svi događaji otkazani ili odgođeni, svi nastoje otkriti kako ispuniti svoje vrijeme umirujući vlastite strepnje. Na to nisu imuni ni slavni ni bogati.

Evo kako su slavni parovi doskočili monotoniji samoizolacije:

Lady Gaga i Michael Polansky

Lady Gaga i njezin novi dečko Michael Polansky (ponovno) su otkrili čari starih načina zabavljanja pa tako dane provode igrajući video igrice te kartajući.

"Važna napomena: držite svoje misli što dalje od stresa i neka se vaše tijelo kreće", poručila je pjevačica svojim pratiteljima.

Justin i Hailey Bieber

Iako su socijalni kontakti zabranjeni, slavni bračni par ne odustaje od ljubljenja. Ipak, svoje pratitelje su upozorili da samoizolacijom ne štite samo sebe, nego i svoje bake i djedove.

Chrissy Teigen i John Legend

Slavni par se svojim kućnim koncertom mnogima popravili svakodnevicu, a show je definitivno ukrala zgodna Chrissy.

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard

Baš poput mnogih drugih, ovaj par po novome radi od kuće, a otkrili su i da su, umjesto za delikatesama, posegnuli za zaleđenim pizzama. Osim toga, obavili su nekoliko telefonskih poziva, a sve su ovjekovječili selfiejem.

Dua Lipa i Anwar Hadid


Dua Lipa i Anwar Hadid izolaciju su iskoristili za isprobavanje beauty tretmana.

 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.