Magazin
Sofia Vergara i D&G u kampanji zajedno protiv korona virusa Dizajnerski dvojac i jedan od najjačih brendova u svijetu mode donose kampanju koja će prikupljati sredstva za potrebe istraživanja korona virusa, a u centru priče je statement torbica
# Dolce

Dolce & Gabbana najavili su suradnju s Humanitas University, međunarodnom znanstvenom ustanovom u Milanu, čiji je rad posvećen zdravstvenoj djelatnosti. Nova kampanja slavi ljepote Italije i života, a u fokusu su prekrasna glumica Sofia Vergara i Dolce & Gabbana kreacija, statement torbica Devotion. Dio prodaje torbice namijenjen je istraživanju korona virusa, u međunarodnoj znanstvenoj ustanovi. 

- Svijet se promijenio, nadamo se da će sve ovo voditi u neko novo rođenje, jer želimo nešto napraviti za buduće generacije te im omogućiti nova znanstvena otkrića - objavio je brend Dolce & Gabbana.

Dizajnerski dvojac bio je proaktivan od početka pandemije.

- Zahvaljujući njihovim donacijama, tim vođen profesorom Alberto Mantovanijem na Humanitas University, u suradnji s virolozima na Università Vita-Salute San Raffaele, rade na velikom istraživanju koje promatra naše prirodne obrambene sisteme u odnosu na korona virus, za potrebe dijagnostike i terapije - izjavio je Roberto Cagliero, Director Fundraising of Humanitas, za Marie Claire.

(24sata.hr)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.