Magazin
Sretne vijesti za tinejdžere: Pomirili se Voyage i Breskvica? Nakon masovnog tugovanja na društvenim mrežama zbog vijesti o navodnom prekidu Voyagea i Breskvice, tinejdžeri u regiji dobili su optimistične vijesti.
#

Naime, srpski mediji sad pišu o navodnom pomirenju megapopularnog srpskog glazbenog teen para. (Slobodno si uzmite trenutak za suze radosnice.)

Par je, nakon brisanja svih zajedničkih fotografija s društvenih mreža, na svojim Instagram Storyjima objavio znakovite zajedničke snimke s emotivnim porukama zbog čega su fanovi zaključili da je došlo do pomirenja.

 

"Ovo je ljubav zbog koje sam pisao, koja me je motivirala. Zbog ljubavi i od ljubavi živim momente zbog kojih ću nastaviti borbu. A zauvijek ću se boriti za ljubav. A vama hvala na podršci i ljubavi koju pružite. Nadam se da će se sve ovo riješiti jednog dana. Volim vas", napisao je Voyage uz snimke s Breskvicom.

Prije toga objavio je snimku na kojoj na rubu suza preslušava očito novu pjesmu. "Hoću tebe ću, nikad nisam htio nju", dio je stihova za koje su fanovi zaključili da su oblik isprike Breskvici.

Podsjećamo, nakon što se pojavila vijest da je par prekinuo, tinejdžeri diljem regije preplavili su društvene mreže komentarima žaljenja pa čak i radili Instagram profile za pomirenje para.

"Ne vjerujem u vaš raskid!! Vi ste osobe koje su spojile sve vaše FP stranice. Zbog vas se družimo i dopisujemo! Imamo grupe podrške za vas!!! Volimo vas!!!!", "Ljubav sve pobjeđuje", pišu sad oduševljeni fanovi objavljujući gomilu fotografija para.

Tko su Voyage i Breskvica?

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pozornost 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom Vrati me. Nakon toga uslijedilo je još pjesama, a ostvarili su suradnje s još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji, piše Index.hr.

Njihovoj popularnosti dodatno je pridonijela činjenica da su bili u vezi, a ljetos se pričalo i da su zaručeni, što su oni kasnije opovrgnuli.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.