Magazin
Stara ljubav zaborava nema: Brad Pitt uhvatio Jennifer Aniston za ruku i nije je želio pustiti Bivši supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston nakon mnogo vremena sinoć su se susreli na dodjeli SAG nagrada.

Njihov susret desio se iza bine, oduševljeno su se zagrlili, izmijenili nekoliko riječi, a potom je svako krenuo svojim putem.

Par koji se rastao 2005. godine nije mogao sakriti radost zbog susreta, a zagrljajem su dodatno jedno drugom čestitali na osvojenim nagradama.

Brad je slavio u kategoriji najbolje muške sporedne uloge za film "Bilo jednom u Hollywoodu", dok je Jennifer dobila priznanje za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji za "The Morning Show".

No, ono što je istinski oduševilo javnost bila je Bradova reakcija dok je Jennifer primala nagradu SAG. Posebno je svima za oko "zapao" trenutak u kojem je Aniston pokušala otići od Pitta, no on ju je nježno uhvatio za ruku i povukao nazad prema sebi.

Zanimljivo je bilo i kada je Jennifer preuzimala nagradu, a Pitt je sve to gledao iza bine na velikom ekranu, gdje je snimljen kako s osmijehom od uha do uha na licu prati njen govor

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.