Magazin
Teorija zavjere: Meghan Markle nije trudna, umjesto nje će roditi surogat majka U oktobru prošle godine službeno je objavljeno da vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle i njen suprug princ Harry očekuju prvo dijete

 Međutim razni teoretičari zavjere vjeruju kako lijepa Meghan uopće nije trudna i to zbog samo jednog razloga: Prečesto pridržava svoj trudnički stomak.
Naime, oni vjeruju kako Meghan pridržava umjetni stomak kako joj slučajno ne bi ispao. Korisnici društvenih mreža vjeruju kako će umjesto Meghan bebu roditi surogat majka, piše britanski Mirror.

Na Twitteru korisnici dijele fotografije na kojima Mehgan čuči pa se pitaju kako je to moguće s obzirom na to da je ovaj položaj veoma kompliciran za izvođenje kada ste u drugom stanju.


"To bi bilo potpuno neizvodivo da Meghan ima bebu u stomaku, a to samo znači da Meghan nije ni trudna", samo je jedan od mnogih komentara teoretičara zavjere.

Postoje i oni koji su primijetili da vojvotkinjin stomak nije uvijek u istom položaju i da je veoma često drugačije postavljen. Na sve to dodali su kako se Meghan panično boji debljanja pa je sigurno zbog toga tražila pomoć surogat majke.

Ovu teoriju zavjere dodatno podgrijava činjenica da je Meghan prije braka s bivšim suprugom Trevorom Engelsonom potpisala više nego bizaran ugovor o trudnoći u kojem je zahtijevala privatnog trenera i nutricionistu kako bi se nakon bebe što prije vratila u formu.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.