Magazin
Testirana djevojka Berina Buturovića na koronavirus Molim vas shvatite da svaka osoba koja uopšte sumnja da je zaražena prolazi kroz ogromne stresove i psihičke tegobe
# Agencija

Nakon što je potvrđeno da je bh. pjevač Berin Buturović pozitivan na koronavirus, testirala se i njegova djevojka Lejla Durmo, inače voditeljica BHT 1 televizije.

Rezultati su pokazali da nema virus COVID-19, a Durmo se oglasila na društvenim mrežama.

 

 

Dragi prijatelji, prije svega ja sam danas testirana na corona virus i moj nalaz je NEGATIVAN! ????
Hvala vam puno svima na svim porukama, pozivima i riječima podrške koje ste mi uputili, neizmjerno mi znače. 
Ja se nalazim u samoizolaciji već danima, od trenutka kada smo saznali da je Berin bio u bliskom kontaktu sa zaraženim i da postoji i najmanja šansa da je i on zaražen. Odmah smo se prijavili svim nadležnim institucijama, kriznim štabovima i epidemiološkim zavodima. Ovo pišem zato što već danima traje širenje dezinformacija kako se ja krećem, kako sam zaražena, te kako sam zarazila dosta svojih kolega. Još jednom ponavljam, OVO SU SVE DEZINFORMACIJE! Naravno da razumijem svačiju zabrinutost, ali ovakve situacije donose više štete, nego koristi i mene su lično izložile javnom linču.

Molim vas shvatite da svaka osoba koja uopšte sumnja da je zaražena prolazi kroz ogromne stresove i psihičke tegobe. Radije ih pitajte jesu li dobro i kako se osjećaju, nego da dajete dijagnoze sebi i drugima.

Čuvajte se i budite odgovorni, ali prije svega budite ljudi. 

 
 
 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.