Magazin
Victoria Beckham odlučila se na uklanjanje tetovaža sa svog tijela Victoria Beckham, britanska modna dizajnerica i ikona stila, sama kroji, ali i prati najnovije trendove u svijetu mode

Ono što je njenim fanovima zapelo za oko su neke tetovaže koje nestaju s njenog tijela. Na nedavno održanoj dodjeli britanskih modnih nagrada, pojavila se u crnoj elegantnoj haljini otvorenih leđa, otkrivši tako da više nema tetovaže posvećene suprugu Davidu.

Hebrejski natpis koji je krasio njezina leđa dugi niz godina, izgleda da je uklonila laserskim skidanjem tetovaže, a sam proces je trajao navodni tri godine. Odlučila ga je ukloniti s obzirom na svoja ateistička uvjerenje.

Uklonila je i tetovaže sa zglobova ruku, koji su prikazivali datum obnove vjenčanih zavjeta i latinski natpis "opet iz početka" koji je tetovirala prilikom preseljenja svoje porodice u SAD.

Victoria je odbila komentarisati tu temu, pa ostaje nepoznato da li su joj se tetovaže jednostavno prestale sviđati, ili su razlozi dublji i kriju probleme u odnosu s Davidom.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.