Magazin
Vještaci potvrdili: Cetinski nije bio pijan prilikom saobraćajne nesreće “Nadam se da će sve ispitati kako treba. Ima dosta vještaka, što medicinskih, što privatnih, oni će sve ispitati"
#

Hrvatskom pjevaču Toniju Cetinskom nastavljeno je suđenje na opštinskom sudu u Pazinu.

Muzičar je optužen da je 2017. godine u pustoj ulici u Rovinju iz nehata napravio saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Rovinjac Ibrahim Kevljanin, koji je ležao na ulici.

Na suđenju su mišljenje dala dva vještaka te je utvrđeno da Toni nije bio pod uticajem alkohola niti droge u trenutku nesreće, pišu hrvatski mediji. Osim toga, neposredno nakon nesreće koja se desila 2017. godine, Cetinski je odvezen na vađenje krvi i urina i još tada je utvrđeno da pjevač nije bio pod uticajem alkohola.

“Nadam se da će sve ispitati kako treba. Ima dosta vještaka, što medicinskih, što privatnih, oni će sve ispitati. Krivo mi je što sam učestvovao u nesreći, što nisam mogao pomoći tom čovjeku. Taj osjećaj ostaje za cijeli život, bez obzira na to da li će biti i kolike kazne. Spreman sam da odslužim bilo koju kaznu koju sud odredi, ako sam kriv i nisam nešto spriječio, a mogao sam”, kazao je svojevremeno Cetinski.Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.