Magazin
Vratio se Baka Prase: 15 dana pakla u zatvoru, pretukli me Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, prije nešto više od dvije sedmice odlučio se povući s YouTubea, a s Instagrama je uklonio gotovo sve fotografije. Ostavio je samo onu na kojoj su se nalazile tri točkice.
# Agencija

Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, prije nešto više od dvije sedmice odlučio se povući s YouTubea, a s Instagrama je uklonio gotovo sve fotografije. Ostavio je samo onu na kojoj su se nalazile tri točkice.

Popularni youtuber danas se nakon pauze oglasio na toj društvenoj mreži i objavio fotografiju na kojoj pozira u zatvorskom odijelu.

"Dosje 2004", napisao je ispod fotke koja je brzo pokupila preko 120 tisuća lajkova njegovih fanova koji su pisali komentare podrške ispod objave.

"Drži se, brate moj", "Vrati nam se na YouTube", "Izvući ćemo te", "Baka ovo ne zaslužuje", samo su neki od komentara, a Ilić je nekima od njih i zahvalio na podršci.

Ubrzo je objavio i video na YouTubeu pod nazivom "15 dana pakla u zatvoru, pretukli me". U tom video Ilić je snimio skeč u kojem glumi da je uhićen, priveden na suđenje te osuđen na 15 dana zatvora.

Video: 

Također, nakon izlaska iz zatvora po njega dolazi bijela limuzina, u kojoj pije šampanjac.

"Kao otkazali mi sponzori. Ljudi, što je vama? Vraćam se jači nego ikad, svašta očekujte. Sretan sam što sam se vratio, napunio sam baterije i nastavljamo sa snimanjem", poručio je u videu. 

Podsjećamo, jedan od najpoznatijih balkanskih youtubera našao se u problemima zbog seks afere s maloljetnicom. Ostao je bez unosnih ugovora s glavnim sponzorima, a YouTube mu je ograničio monetizaciju.

Baka Prase tvrdi da nije kriv te da su optužbe izmišljene.

"Svašta su pisali i za svašta su me optuživali, ali ja znam da ja nisam pedofil, da nikoga nisam silovao, da nikoga nisam primorao ni na što, da ja nikoga nisam iskoristio, iako sam obmanut", rekao je u posljednjem videu koji je objavio na YouTubeu.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.