Magazin
Zgodna glumica iz serije "Čuvari plaže", danas neprepoznatljiva Američka serija “Čuvari plaže” je devedesetih bila jedna od najpopularnijih, a gledaoci su svaku epizodu sa uzbuđenjem iščekivali prateći živote glavnih junaka.
# Agencija

Američka serija “Čuvari plaže” je devedesetih bila jedna od najpopularnijih, a gledaoci su svaku epizodu sa uzbuđenjem iščekivali prateći živote glavnih junaka.

Pamela Anderson je svakako najpoznatija plavuša i jedan od omiljenih likova serije, ali pored nje publika je obožavala i Jasminu Amandu Blit koja se u ovom TV ostvarenju zadržala čitavih pet sezona. Zanosna crnka savršene linije mamila je uzdahe muškaraca, a njen osmijeh ih je razoružavao.

Predviđali su joj uspješnu glumačku karijeru i brojna ostvarenja, ali problemi sa drogom i opijatima doveli su do toga da joj karijera padne u zaborav.

Paparaci su je uslikali u Los Anđelesu, u ležernoj šetnji sa psom, a prolaznici je nisu ni prepoznali. Čupave kose, u širokom duksu i sa nekoliko kilogramima viška nije bila ni nalik na djevojku kojom je svijet bio opčinjen.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.