Magazin
Britney Spears neće nastupati dok otac nad njom ima skrbništvo Britney Spears poručila je da neće nastupati dok god otac ima kontrolu nad njenom karijerom na temelju skrbništva određenog 2008. godine, prenosi u nedjelju BBC.
#

Ova izjava Britney Spears još je jedna u nizu njenih javnih kritika na račun oca koji, kao njen skrbnik, kontrolira njen privatni život i financije.

“Ovo skrbništvo uništilo je moje snove. Tako da, nada je sve što mi ostaje”, napisala je pjevačica u podužoj objavi na Instagramu.

Britney smatra da je sporazum o skrbništvu zlostavljanje i želi ga raskinuti.

Skrbništvo je određeno nakon što je otac Britney Spears, Jamie Spears, zatražio od suda ovlasti da nadzire život svoje kćeri, zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njeno mentalno zdravlje.

“Neću nastupati nigdje sve dok moj otac odlučuje o tome što ću odjenuti, reći, napraviti i misliti”, napisala je Britney u svojoj objavi.

Pjevačica nije imala javne nastupe od kraja 2018. godine.

“Radije bih podijelila snimke (DA) iz moje dnevne sobe umjesto s pozornice u Vegasu… Neću s teškom šminkom ponovno se toliko truditi na pozornici, a da ne mogu to izvesti kako treba…” napisala je između ostaloga Britney.

U objavi je pjevačica također rekla da joj se ne sviđa način na koji su dokumentarci o njenom životu prikazali “ponižavajuće trenutke” iz njene prošlosti. “To je prošlost, sve je to odavno iza mene”, napisala je Britney.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.