Magazin
Dokaz da ipak vrijedi sanjati: Garden of dreams u trci za najbolji regionalni festival Nakon uspješnog prvog festivalskog izdanja prošle godine, Garden of Dreams je nominovan za nagradu "Ambasador" u kategoriji "Regionalni festival godine".

Jučer su objavljene nominacije za nagradu Ambasador koja se dodjeljuje najznačajniim akterima elektronske scene za ostvarenja u protekloj godini. Ova dinamična nagrada aktivno prati zbivanja na elektronskoj muzičkoj sceni u regiji, a sudeći prema nominaciji Garden of Dreams je prepoznat kao veoma uspješan projekat vrijedan pažnje. Nagrada, također, odaje počast najboljim festivalima, klubovima, muzičarima i plesnim destinacijama, a četvrta svečana dodjela nagrada "Ambasador"  bit će upriličena 19.03. u Rijeci, u Pogonu kulture, u sklopu "Mjeseca glazbe" kao dio programa Europske prijestolnice kulture. Svojom nominacijom u kategoriji "Regionalni festival godine" Garden of Dreams se našao u društvu pet najboljih regionalnih festivala elektronske muzike poput Exita, Lovefesta, No Sleep te Sea Dance festivala.

"Potvrda da vrijedimo došla je u najboljem trenutku, kada pripremamo drugo izdanje festivala koji će se održati od 12.06.-14.06. u Sarajevu. Nominovani smo među najboljim festivalima regije, što je velika čast i gotovo nestvarno da jedan mali festival bude u toj konkurenciji", poručuju iz organizacije GoD-a. 

Glasanje za najbolji regionalni festival trajat će do 29. februara 2020. godine (do ponoći),  a kako AMBASADOR u jednakoj mjeri  poštuje glas i struke i publike svoj glas možete dati putem linka  http://www.ambasador.hr/online-glasanje/17-festivali/64-regionalni-festival-godine.

Ne zaboravite  i ove godine biti dio magične festivalske priče od 12. do 14. juna kada nas očekuje još bolje izdanje Garden of Dreams festivala. Novi stage, nove lokacije i nova imena, koja će zapaliti plesni podij, samo su dio onog što donosi novi GoD Festival i zato – pridružite nam se u sarajevskoj bašti snova i usudite se plesati svoje snove.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.