Magazin
Halid Bešlić posjetio Enisa Bešlagića u izazovu „U 'Bingu' sam 24/7 izazov“
Halid otkrio ko mu najviše nedostaje Gdje je pjevač, tu je i muzika, a Halid je na oduševljenje prisutnih otpjevao i nekoliko svojih hitova.

Enisa Bešlagića u njegovom novom domu u "Bingo City Centar" Sarajevo, posjetio je Halid Bešlić koji se tokom boravka družio sa posjetiocima i kupcima ovog šoping-centra. Gdje je pjevač, tu je i muzika, a Halid je na oduševljenje prisutnih otpjevao i nekoliko svojih hitova. Druženje je trajalo nekoliko sati, a legendarni bh. pjevač se pridružio Enisu u izazovu ocjenjujući najbolje karaoke pjevače.

Međutim, kako su Enis Bešlagić i Halid Bešlić dugogodišnji prijatelji, iskoristili su ovu priliku za kratko ćaskanje uz kafu, tokom kojeg je Halid otkrio kako mu nedostaju Kemal Monteno, Davorin Popović i Mirza Delibašić s kojima se družio.

„Sa Mirzom sam živio u istoj zgradi, a Kemo i Davor su vezani za sve moje segmente života, tako da mi danas mnogo nedostaju“, iskreno je rekao Halid.

Enis se prisjetio i prilike kada ga je Halid ispoštovao kao mladog čovjeka došavši u jednu ne tako poznatu radioemisiju koju je on vodio.

„Tu sam naučio od tebe da su svi bitni i da nikoga ne treba preskakati“, zaključio je Enis.

Tokom ovog razgovora Halid se je ispričao i nekoliko detalja iz svog djetinjstva, a na kraju je otkrio i šta je za njega sreća.

„Sreća nije para puna vreća, već je sreća zdravlje i okruženje u kojem živiš. Ako je drugima dobro, i meni je dobro“, zaključio je Bešlić.

Cijli razgovor sa Halidom Bešlićem možete pogledati na svim "Bingovim" društvenim mrežama.

 

 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.