Magazin
Je li Lady Gaga najveće iznenađenje 76. dodjele Zlatnog globusa? Film "A Star is Born", koji je prikupio simpatije publike širom svijeta, sadrži još četiri dueta Kupera i Gage

Holivudski mediji špekulirali su da je najveće iznenađenje 76. ceremonije dodjele Zlatnog globusa bila Lejdi Gaga (Lady).

Slavna pjevačica na sinoć održanoj ceremoniji dodjele nagrada Zlatni globus nagrađena je za najbolju pjesmu.

Pjesma "Shallow" je dio filma "A Star is Born", u kojem ova pjevačica i glumi zajedno s Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper), koji je režirao film. Ona je o Kuperu, koji je njen partner u filmu, na dodjeli nagrade imala samo riječi hvale.

Na dodjeli nagrade Gaga je kazala da je presretna i prezadovoljna urađenim poslom. Istakla je da je željela potpuno originalnu pjesmu za film koja će potaknuti ljubavnu priču.

Njena pjesma "Shallow" je tokom nekoliko prethodnih mjeseci zauzimala sami vrh top-lista najboljih pjesama. Duet Kupera i Gage predstavljen je 5. oktobra, zajedno s premijerom filma.

Podsjećamo, film "A Star is Born", koji je prikupio simpatije publike širom svijeta, sadrži još četiri dueta Kupera i Gage te pet pjesama u kojima Kuper pjeva sam i osam u kojima pjeva Gaga.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.