Magazin
Jedna od najplaćenijih glumica priznala: Hollywood me ubijao Djelovanje ne mora biti na štetu mog zdravlja i mog života – rekla je glumica za magazin “Time & Country”
#

Jedna od najplaćenijih glumica, Renee Zellweger, napravila je pauzu od Hollywooda kako bi povratila svoje zdravlje. Popularna oscarovka nije dobila novi projekt od 2010. godine, a sada je svoj  filmski povratak obilježila  cijelom istinom, naglašavajući da da je duga pauza za brigu o sebi bila ključna za njeno dobro.

– Bolje mi je da se prvo brinem o sebi. Nisam prepoznala da je to opcija. To je prioritet. Djelovanje ne mora biti na štetu mog zdravlja i mog života – rekla je glumica za magazin “Time & Country”.

Renee je napravila veliki povratak i trenutno promovira svoju prvu televizijsku seriju “What / If”. Otkrila je i da pojavljivanje na malom ekranu nije bio lak zadatak za nju.

– Sve je bilo iznenađenje, što je bio zaista zanimljiv novi način rada za mene – pomalo neugodno – rekla je. 

Glumica je preuzela još jednu ulogu, igrajući legendarnu pjevačicu Judy Garland, a koju je Renee oduvijek voljela. Novi film bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.