Magazin
Jerry Seinfeld proslavio 30. obljetnicu kultne serije
#

Navijači New York Metsa okupili su se u petak navečer na Citi Fieldu kako bi iskazali počast svom omiljenom komičaru Jerryju Seinfeldu povodom 30. godišnjice njegove legendarne humoristične serije ''Seinfeld''.

Dugačak red Seinfeldovih obožavatelja formirao se više od četiri sata prije prvog bacanja u bejzbolskom okršaju Metsa protiv Philliesa.

Seinfeld koji je nosio kapu Metsa i žvakao ružičastu žvakaću gumu, prošetao se terenom te ga je igrač Metsa Michael Conforto dočekao i prvi pozdravio. Izmjenjivali su šale nekoliko minuta, nakon čega je Seinfeld prošetao do kaveza za udarce.

Dok su ostali igrači Metsa vježbali udarce palicom, Seinfeld je čavrljao s Peteom Alonsom. Kasnije je došao i do samih navijača Metsa s kojima se fotografirao i potpisivao autograme. Mnogi obožavatelji su uzvikivali ''Superman!'' dok je Seinfeld pravio krugove.

Premijera serije ''Seinfeld'' emitirana je 5. srpnja prije 30 godina na NBC-ju. Seinfeld je režirao poznati sitcom s komičarom Larryjem Davidom. Posljednja epizoda emitirana je 1998., a serija je postala jedan od najuspješnijih televizijskih programa u Americi.

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.