Magazin
Uživajte uz vašu omiljenu FACE TV i još 200+ TV-kanala gdje god da se nalazite!
Kako da gledate FACE TV u inostranstvu?
Želite da gledate domaći program iz Njemačke, Austrije, Švicarske...? Nikakav problem! Uz NetTV Plus možete da gledate omiljene TV-kanale kao da ste kod kuće.
#

Uživajte uz vašu omiljenu FACE TV i još 200+ TV-kanala gdje god da se nalazite! Želite da gledate domaći program iz Njemačke, Austrije, Švicarske...? Nikakav problem! Uz NetTV Plus možete da gledate omiljene TV-kanale kao da ste kod kuće.

Na NetTV Plus sajtu https://nettvplus.com/ možete istražiti odlične ponude! Pomoću NetTV Plusa, na FACE TV gledajte emisiju “Kod kuće u gostima i upoznajte svoje sunarodnjake koji su svoje mjesto za život našli van granica svoje zemlje, a koji vole posjećivati svoj zavičaj. “Vjestnik” je tu da vas informiše o svim važnim dešavanjima u regionu, a za ljubitelje TV-serija – tu su turska telenovela “Nemoguća ljubav” i “Prevrtljivo srce”, ali i dokumentarno-historijska emisija “Namigivanje zvijezdama”, koja će vas upoznati sa našom historijom i kulturom. Ukoliko ste se uželjeli domaće muzike – tu je muzički program “Sav taj sevdah”, gdje možete uživati u starim i novim hitovima najpopularnijih izvođača iz regiona. Naravno, neizostavna je i najgledanija informativna emisija u Bosni i Hercegovini – “Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem”.

Putem NetTV Plusa, FACE TV vam je dostupan uživo, a ukoliko nešto propustite – imate i mogućnost da program vratite sedam dana unatrag. Za nove smo korisnike spremili specijalnu akciju – šest mjeseci plaćat ćete upola cijene: https://bit.ly/3ZtO8bc.

NetTV Plus možete isprobati trideset dana potpuno besplatno i možete doživjeti vrhunsko TV-iskustvo uz legalnu i kvalitetnu platformu bilo gdje u svijetu.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.