Magazin
Lana Del Rey objavila novi album Na albumu se nalazi šesnaest pjesama, a one uključuju i gostovanja Jona Batistea, SYML, Riopyja Fathera Johna Mistyja.
#

Nešto više od tri mjeseca nakon prve najave, Lana Del Rey objavila je svoj novi, deveti po redu, album "Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd". Na albumu se nalazi šesnaest pjesama, a one uključuju i gostovanja Jona Batistea, SYML, Riopyja Fathera Johna Mistyja.

Album koji je prvi put najavljen u decembru prošle godine slijedi “Chemtrails Over the Country Club” i “Blue Banisters” iz 2021. Vraćajući se ranijem zvuku i stilu muzike s albuma “Norman Fucking Rockwell” iz 2019., Lana je i u novu pjesmu “Taco Truck x VB” semplirala “Venice Bitch”.

Ranije ove jeseni, Del Rey je rekla fanovima u nizu naknadno izbrisanih videa da je više hard-diskova ukradeno iz njenog automobila, što je rezultiralo curenjem nekoliko nedovršenih pjesama. Tvrdila je da je izgubljen i rukopis knjige na kojoj je radila.

 “Morala sam daljinski obrisati računar na kojem je bila moja knjiga od dvjesta stranica za 'Simon & Schuster', koju nisam sigurnosno kopirala u oblaku”, rekla je tada.

Također je zamolila fanove da ne slušaju muziku koja je procurila. Del Rey je 2020. objavila zbirku poezije pod naslovom “Violet Bent Backwards Over the Grass”, koju je izdala i u formatu audioknjige. Nakon najave projekta, rekla je fanovima da će polovina prihoda biti namijenjena organizacijama američkih domorodaca širom zemlje, bilo da se radi o očuvanju njihovih prava ili pokušaju pomoći da njihova zemlja ostane netaknuta.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.