9 C
Sarajevo
20.04.2024

Poslije emotivnog sloma pjevačica Britney se odmara u društvu dečka

37-godišnja pjevačica Britney Spears krajem aprila dobrovoljno se prijavila u kliniku za mentalno zdravlje kako bi se što bolje nosila s činjenicom da joj je otac Jamie teško bolestan.

Nakon izlaska s rehabilitacije plavokosa pop princeza nije izgledala najbolje, no uz nju je kao uvijek bio višegodišnji dečko, model i privatni trener Sam Asghari u kojeg se zaljubila nakon što je on bio glavna zvijezda jedno njezinog spota. Iako je Sam od glazbenice mlađi 12 godina, njihova ljubav je sve jača.

A nakon teškog razdoblja, Britney se odmara upravo s atraktivnim Samom i to u sunčanom Miamiju u kojem su par paparazzi uhvatili u klasičnim, ljetnim radostima, kao što vožnja jet skijem, sunčanje, kupanje itd.

- OGLAS -

Pjevačica je izgledala puno bolje nego u travnju, pa se čini kako je na dobrom putu opravka, a javnost je već jednom davno svjedočila njezinom slomu. Bilo je to u razdoblju 2006. i 2007. godine kada je pjevačica pokazala kako joj je teret vrlo rano stečene slave postao jednostavno pretežak.

Tada je okorjelo tulumarila sa “zločestim curama” poput Paris Hilton i Lindsay Lohan, pila te se drogirala, napadala paparazze kišobranima, ali i brijala glavu u javnosti. Upravo joj je tada otac Jamie bio najveća podrška te ju izvukao iz svega, pa ne čudi što su pjevačicu slomile vijesti o njegovom lošem zdravstvenom stanju.

Ipak, čini se kako je uz Sama sve lakše, unatoč tome što je dio njezinih obožavatelja zabrinut, jer smatra kako on samo iskorištava pjevačicu radi novaca i slave.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA