Magazin
Mirza Selimović i Milica Todorović objavili emotivnu baladu: Pronašli smo se Milica i Mirza snimili su i spot za "Avet", a pjevačica se u njemu pojavila u nikad izazovnijem izdanju
#

Jedan od naših najuspješnijih mladih pjevača Mirza Selimović i njegova kolegica Milica Todorović ukrstili su glasove po prvi put i to u emotivnoj baladi "Avet" koja je danas ugledala svjetlost dana. Prema prvim komentarima nesumnjivo je da je mnoge ostavila bez daha već na prvo slušanje. Tekst "Aveta" će otopiti čak i najtvrđa srca,  a vrhunski vokali pobjednika Zvezda Granda dali su ovoj numeri posebnu emociju.

  

"Poslednjih godina  desilo mi se nekoliko bržiih pesama, a kada je "Avet" došao do mene znala sam da je ova pjesma prava stvar i da je idealno vrijeme za jednu emotivnu baladu. Mirza je predivan mladić, a prije svega sjajan vokal. Mislim da će ljudima dodatno biti interesantno i to što smo oboje pobjednici najvećeg muzičkog takmičenja u regionu.


Milica i Mirza snimili su i spot za "Avet", a pjevačica se u njemu pojavila u nikad izazovnijem izdanju.

Mirza je istakao da su Milica i on već dugo bili u potrazi za zajedničkom pjesmom, ali da su se tek sada kockice poklopile.

  

"Treća sreća je bila u pitanju, jer su  se tek sad  napokon uklopili i tajming kao i pjesma koja nas je oboje oduševila. Nismo željeli da snimimo nešto tek reda radi, već smo dugo tragali za pravom numerom. Milica je neko koga jako cijenim i poštujem i u vokalnom smislu, ali i kao osobu. Poseduje posebnu energiju i harizmu, jednostavno privlači pojavom.

 
Za tekst i aranžman zadužena je bila Sara Milutinović. Aranžman su radili Vladan Popović Pop i Marko Milatović.  Spot je snimljen u režiji Toxic Produkcije iz Beograda.
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.