Magazin
Najbolji psihološki trileri koje možete odmah pogledati na Netflixu Nedjelja je dan rezervisan za beskrajno dugo gledanje filmova i serija...
#

Nedjelja je dan rezervisan za beskrajno dugo gledanje filmova i serija... U nastavku vam donosimo neke od najboljih psiholoških trilera koje možete pogledati na Netflixu već sada! 

"Kućica za ptice"

Pet godina nakon što zloslutna nevidljiva sila navede većinu društva na samoubistvo, preživjela žena i njezino dvoje djece kreću na očajničko putovanje da se spase... U glavnim su ulogama Sandra Bullock, Trevante Rhodes i sjajni John Malkovich. Ovaj je film snimljen prema knjizi. 

"Žena na prozoru"

 
Psihologinja koja zbog agorafobije ne napušta svoj dom postane opsjednuta novim komšijama i rješavanjem brutalnog zločina kojem je svjedočila s prozora. U glavnim ulogama su Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie. 
 
"Provala"
 
 
Traumatizirana žena nakon smrtonosne provale u novu kuću mladog para traži odgovore i otkrije da prava opasnost tek započinje. U glavnim ulogama: Freida Pinto, Logan Marshall-Green, Robert John Burke. 
 
"Pod hipnozom"
 
 
Opterećena i na osobnoj i na profesionalnoj razini, Jenn se za pomoć obrati zagonetnom hipnoterapeutu... no nađe se usred smrtonosne psihološke igre. U glavnim ulogama: Kate Siegel, Jason O'Mara, Dulé Hill. 
 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.