Magazin
Najpoznatiji glumački par u seriji "Ti si moja domovina" Ovaj jubavni par iz stvarnog života svoju romansu, nakon serije "Šeherzada" premješta u novu seriju "Ti si moja domovina". Koja je jača, ljubav prema domovini ili ljubav prema ženi, saznajte na Face-u od večeras od 20h
#

Poznati glumački par jedan je od najzanimljivijih u Turskoj, a unatoč hordi obožavatelja, supružnici žive mirnim porodičnim životom s dvojicom sinova koji evidentno imaju glavnu riječ u ovom domu

Nakon što su se 2006. godine pojavili na malim ekranima u ulozi ljubavnog para u seriji „Hiljadu i jedna noć“, a potom tu istu ljubavnu priču započeli i u stvarnom životu, turski glumački par, 38-godišnja Berguzar Korel i 50-godišnji Halit Ergenc, jedan su od najpraćenijih tamošnjih parova. Ono što su svojedobno bili Angelina i Brad u Hollywoodu, to bi se moglo reći za ove supružnike u Turskoj.

Ljubav su ozakonili 2009. godine, a sinovi – 11-godišnji Ali i 11-mjesečni Han došli su kao kruna njihove dugogodišnje ljubavi.

Ovaj jubavni par iz stvarnog života svoju romansu, nakon serije "Šeherzada" premješta u novu seriju "Ti si moja domovina". Koja je jača, ljubav prema domovini ili ljubav prema ženi, saznajte na Face-u od večeras od 20h.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.