Magazin
Ovo je rijetko ko gledao do kraja: Pogledajte scene iz najopasnijeg supertalenta ikad (VIDEO) U prvoj epizodi nove sezone predstavili su se 'The Vardanyan Brothers', braća iz Armenije koji su pokazali izvanredne akrobatske vještine. Publika i žiri bili su oduševljeni, ali onda su izvadili oštre mačeve
# Screenshot

Najstroži član žirija britanskog supertalenta, Simon Cowell (59), htio je prekinuti nastup dvojice akrobata koji su pokazali najopasniji performans ikada u 'Britain's Got Talent'. U prvoj epizodi nove sezone predstavili su se 'The Vardanyan Brothers', braća iz Armenije koji su pokazali izvanredne akrobatske vještine. 

Screenshot / 
 
Prvo su balansirali na nogama i rukama, a onda samo na rukama. Publika i žiri bili su oduševljeni, ali onda su izvadili oštre mačeve.
 
- Jeste vi ozbiljni? Gdjećete to staviti? - pitao je Simon koji nije ni slutio što će braća izvesti.
 
Screenshot /
 
Stavili su mačeve u usta, a onda su pokušali balansirati samo na vrhovima mačeva. 
 
 
Iz publike su se čuli vriskovi od straha kako će probosti jedan drugoga ako ne uspiju, a Simon je svoje lice pokrivao rukama.
 
- Možemo li ovo prekinuti? Ovo je previše za mene - komentarisao je Cowell nakon što su braća uspješno napravili svoju izvedbu.
 
Screenshot / 
 
- Ovo je službeno najopasniji talent u svim talent showovima ikad - zaključio je Simon.
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.