3.8 C
Sarajevo
26.04.2024

Mundo Deportivo: Tri kluba žele Luku Jovića

Nakon što je španjolska Marca prekjučer pisala da je Real spreman slušati ponude za srpskog napadača Luku Jovića, katalonski Mundo Deportivo sada navodi tri kluba koji ga žele dovesti.

Chelsea, Leicester i Milan su zainteresirani klubovi. Mundo Deportivo piše da je Real spreman prodati Jovića za 35 miliona eura. Milan si to neće moći priuštiti u sljedećem prijelaznom roku, ali bi ga mogao dovesti na posudbu pa kupiti nekad kasnije. Jovića vide kao zamjenu za Zlatana Ibrahimovića.

Engleski klubovi su u drugačijoj situaciji. Chelsea ima novaca, no pitanje je koliko mu je Jović potreban s obzirom na to da bi napad trebali predvoditi Timo Werner i Tammy Abraham.

- OGLAS -

Što se tiče Leicestera, 35 miliona eura se čini kao veliki novac, no kupovina Jovića ima smisla jer njegov predvodnik napada Jamie Vardy ima 33 godine i očekuje se kako će početi padati u kvaliteti.

Nije opravdao uloženi novac

Prije nešto više od godinu dana Real ga je kupio iz Eintrachta za 60 miliona eura nakon što je postigao 27 golova za njemački klub, od toga 10 u Europa ligi.

Ove sezone u Realu je na učinku od dva gola u 25 nastupa. Ipak, treba istaknuti kako je priliku od prve postave dobio samo četiri puta.

Jović je trenutno u samoizolaciji i ne trenira s ekipom zbog pozitivnog nalaza na koronavirus njegovog prijatelja koji mu je stigao u posjetu u Madrid iz Beograda.

(Index.hr)

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA