Magazin
"Pecka Outdoor Festival" pomjeren za 20. i 21. jul
#

Najavljeni pljuskovi, loše vrijeme i niske temperature odgodili su održavanje ovogodišnjeg, drugog "Pecka Outdoor Festivala" u selu Pecka, nadomak Mrkonjić Grada, te umjesto narednog vikenda, druženje i aktivnosti u prirodi pomjereni su za 20. i 21. jul.

Saopštili su ovo organizatori "Pecka Outdoor Festivala", koji ističu da užitak ovog festivala nije potpun ili moguć zbog nepovoljne vremenske prognoze za ovaj vikend.

"Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi termin, moći će da refundiraju puni iznos, bilo da su izvršili uplatu posredstvom 'Zepter Passport' turističke agencije ili su izvršili rezervacije putem internet sajta www.peckaoutdoor.com", kažu organizatori.

Boro Marić, direktor "Pecka Outdoor Festivala", uz zahvalnost i razumijevanje pozvao je sve zainteresovane da prijave svoje učešće u festivalskim aktivnostima za sunčanije dane u Pecki.

Organizatori ističu da svi oni koji žele doći u Pecku i ovog vikenda, bez obzira na vremenske prilike, su dobrodošli, te će biti počašćeni izletom na Sanu i toplim čajem u toploj kući Centra za posjetioce Pecka.

"Pecka Outdoor Festival" je jedini ovog tipa u BiH, koji nudi atraktivne programske sadržaje i aktivnosti na otvorenom za sve generacije posjetilaca, namijenjen porodicama, rekreativcima, sportistima i svim ljudima koji su u potrazi za prirodnim atrakcijama i mjestima za aktivni odmor.

Ovaj festival je osmišljen i sa dodatnim ciljem popularizacije izuzetno primamljivog prostora Pecke i susjednih sela.

Uz mnogobrojne sponzore i pokrovitelje "Pecka Outdoor Festivala", medijski pokrovitelji su "Nezavisne novine", Nes radio i Pop FM i drugi.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.