Magazin
Pogledajte pobjedničke nastupe Džejle Ramović u velikom finalu "Zvezda Granda" U finalu se ukupno 16 kandidata iz cijelog regiona borilo da ponese laskavu titulu Zvezde Granda
#

Podsjećamo,  Džejla Ramović, ponosna bh. pjevačica iz Goražda pobjednica je nove sezone emisije "Zvezde Granda".  Mlada i talentirana Džejla Ramović otvorila je svojim nastupom finale takmičenja "Zvezde Granda".

Mnogobrojni građani na otvorenom prate veliko finale najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu.

Džejla Ramović se u finalu predstavila pjesmama "Ima jedan svijet" Zorice Kondža, te pjesmom svoje mentorice "Marije Šerifović ""Nismo smjeli".

Ona je kao pobjednik "Zvezda Granda" dobila  statuu "Zvezde Granda", automobil Škoda Rapid, pjesmu i spot te jednu specijalnu nagradu - nastup na festivalu "Ulaz" u Beogradu.

 
Pobjeda na Zvezdama Granda Džejli Ramović će omogućiti snimanje jedne pjesme i spota za Grand produkciju, a ova mlada pjevačka nada također je dobila i luksuzni automobil Škoda Rapid te će imati priliku nastupati na muzičkom festivalu "Ulaz" u Beogradu.
 

U velikom finalu najpopularnijeg muzičkog u regionu takmičilo se 16 finalista. Među njima petero je bilo iz Bosne i Hercegovine: Džejla Ramović, Alem Kadić, Sanel Smolo, Ahmed Orahovčić i Armin Jusufović.

Osim šestočlanog stručnog žirija, u finalnoj večeri takmičare je ocjenjivalo 30 pjevača iz cijelog regiona. Oni su glasali uživo putem telefona po evrovizijskom sistemu bodovanja. Nakon toga o pobjedniku su slanjem SMS poruka odlučili gledaoci.

 - Pogledajte pobjedničke nastupe Džejle Ramović u velikom finalu

Face TV u nedjelju UŽIVO prenosi doček u Goraždu i koncert pobjednice Džejle Ramović. Budite sa nama i uživate u čarobnom glasu, ponosu i dobroj energiji iz Goražda.  
 
 

 

 
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.