Magazin
Poznati lik se vraća u seriju "The Simpsons" nakon više od trideset godina Serija "The Simpsons" je u 34. sezoni i najdugotrajniji je TV-sitcom u historiji SAD-a.

U popularnu animiranu seriju "The Simpsons" vratit će se poznati lik koji se pojavio u prvoj sezoni prije trideset tri godine.

U prvoj sezoni koja sadrži trinaest epizoda, brak Homera (Dan Castellaneta) i Marge (Julie Kavner) suočen je s brojnim izazovima. U desetoj epizodi pod nazivom "Homer's Night Out" Marge izbacuje Homera iz kuće nakon što je fotografisan kako pleše sa striptizetom Princezom Kashmir tokom momačke večeri.

U prethodnoj epizodi "Life On the Fast Lane" Homer je zaboravio kupiti poklon Marge za rođendan, a potom je u žurbi kupio kuglu za kuglanje. Marge nije bila impresionirana, posebno jer je Homer namjeravao koristiti kuglu.

Ipak, Marge je iz inata uzela kuglu, ali je u dvorani upoznala Jacquesa, instruktora kuglanja koji ju je pokušavao osvojiti. Međutim, ona ga je u konačnici odbila i posjetila Homera na radnom mjestu. Sada, trideset tri godine kasnije, Jacques se vraća u Springfield s nejasnim namjerama.

Jacquesu glas posuđuje glumac Albert Brooks, a lik se pored prve sezone pojavljivao veoma kratko u nekoliko navrata. Stoga će ovo ipak biti njegov prvi pravi povratak u seriju.

Serija "The Simpsons" je u 34. sezoni i najdugotrajniji je TV-sitcom u historiji SAD-a.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.