Magazin
Preminuo glumac James Michael Tyler, legendarni Gunther iz “Prijatelja” Glumac koji se borio s rakom prostate umro je u svom domu u Los Angelesu.
#

James Michael Tyler, američki glumac koji se proslavio ulogom Gunthera iz Prijatelja, preminuo je u 59. godini života, javlja TMZ. Glumac koji se borio s rakom prostate umro je u svom domu u Los Angelesu, a odmah nakon što je objavljena tužna vijest, oglasila se i njegova obitelj.

“Cijeli svijet ga je znao kao Gunthera, ali mi ga poznajemo kao sjajnoga glumca, glazbenika, voljenog supruga i čovjeka koji je posljednje mjesece života podredio podizanju svijesti o opasnosti raka”, napisali su i dodali: “Obožavao je glazbu i neplanirane avanture. Ako ste ga ikada upoznali, vjerojatno vam je ostao prijatelj za cijeli život.”

Rak prostate dijagnosticiran mu je 2108. godine, ali usprkos tome pojavio se u povratničkoj hit seriji “Friends: The Reunion” i, zanimljivo, tamo uopće nije spominjao da je bolestan. Tek kasnije je otkrio da boluje od raka dodavši da to nije htio ranije spominjati kako ne bi uništio atmosferu.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.