2.7 C
Sarajevo
18.04.2024

FK Sarajevo: Vratimo Koševu sjaj iz ‘84. i zajedno dočekajmo EYOF

Evropski omladinski olimpijski festival – EYOF je najveća sportska manifestacija u Bosni i Hercegovini nakon Zimskih olimpijskih igara 1984., koja će se Sarajevu i Istočnom Sarajevu održati od 9. do 16. februara.

Olimpijski stadion “Asim Ferhatović Hase” – Koševo, stadion je na kojem FK Sarajevo igra domaće utakmice i važi za najveći bh. sportski objekat takve vrste. U proteklom periodu, uspješno su završeni radovi na određenim dijelovima stadiona u cilju poboljšanja infrastukture.

U narednom periodu, Koševu su prijeko potrebni radovi na sanaciji vanjskih dijelova, farbanja “fasade” stadiona, unutrašnjih dijelova, dijela za novinare, zamjena staklenih povšina i stolarije, te dorade limenih konstrukcija.

- OGLAS -

J.U. Centar za sport i rekreaciju u saradnji sa FK Sarajevo upućuju poziv svim zainteresovanima da daju svoj doprinos unapređenju izgleda stadiona kroz brendiranje ulaza na stadionu “Asim Ferhatović Hase”, vanjskih dijelova stadiona i četiri pozicije na reflektorima, saopćeno je iz FK Sarajevo.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA