5.5 C
Sarajevo
24.04.2024

O'Neal: Neću gledati ceremoniju prijema Kobea u Kuću slavnih, jednostavno ne mogu

Shaquille O'Neal rekao je da neće gledati ceremoniju ulaska svog velikog prijatelja, pokojnog Kobea Bryanta, u Kuću slavnih. Smatra da bi ga previše rastužila.

U podcastu “The Big Podcast with Shaq” legendarni centar iznio je i ideju kako da se održi ceremonija, trenutno zakazana za 29. avgust, iako niko sa sigurnošću ne može reći hoće li se ona zaista održati u tom terminu.

“Neću gledati ceremoniju. Na skali od 1 do 10, konačno sam pao na 2. Gledanje ceremonije bi me vratilo na 7, 8 ili 9. Ne mogu. Ne želim gledati stare highlightse koje sam već gledao”, objasnio je Shaq i dodao kako bi bilo lijepo da govor za Kobeovo uvrštenje održi njegova supruga ili neko od roditelja, ali da će sve pogledati naknadno.

- OGLAS -

O'Neala je suvoditelj pitao bi li Kobe trebao dobiti vlastitu ceremoniju uvrštenja, odvojenu od one u kojoj će u Kuću slavnih biti uvršten ostatak generacije na čelu s Timom Duncanom i Kevinom Garnettom.

“Znaš što bi bilo lijepo? Da naprave hologram Kobea i postave ga da sjedi među ostalima”, iznio je Shaq intrigantnu ideju.

(SCS)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA