Magazin
Severina izgubila starateljstvo nad sinom, nije krila suze
Sina će viđati dva puta sedmično i svaki drugi vikend
#

Severina je izgubila pravnu bitku na sudu koji je donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će njezin sin živjeti s ocem Milanom Popovićem. 

Prema privremenoj mjeri i nepravomoćnoj presudi sutkinje Tee Golub dijete će živjeti s ocem Milanom Popovićem, koji će se samostalno brinuti o njegovu zdravlju i obrazovanju, a sve je za DNEVNIK.hr potvrdio Severinin odvjetnik Mate Matić. 

Sutkinja nije izravno navela na kojoj će adresi dječak živjeti, a njegov mu je otac već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, za što Severina tvrdi da je to učinio bez njezine suglasnosti. Zbog toga je, tvrdi njezin odvjetnik, angažirala odvjetnika u Srbiji da provede ispitivanje ko je i pod kojim okolnostima njezinu sinu koji je državljanin Hrvatske izdao putnu ispravu druge države.

Prema nepravomoćnoj odluci suda, Severina će sina viđati dva puta sedmično popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Severina bi već tijekom dana trebala sina predati Milanu, a on ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu.

"Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala jer je napravljen presedan u postupanju", rekla je gušeći se u suzama pjevačica za Jutarnji list.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.