Magazin
Sjećate se simpatičnog Roberta iz serije "Svi vole Raymonda"? Danas izgleda ovako (FOTO) Što bi Robert rekao: "Svi vole Raymonda."
#

Humoristična serija "Svi vole Raymonda" snimala se od 1995. do 2005. godine. Dogodovštine porodice Barone svi smo rado pratili. Pored Raya, njegove supruge Debre i roditelja Marie i Franka, pamtimo i njegovog brata Roberta.

Njega je glumio Bradley Henry Gerstenfeld, poznatiji kao Brad Garrett. Prepoznatljiv je po svom dubokom glasu. Karijeru je započeo početkom 1980-ih godina kao stand-up komičar. Nakon toga je imao manje uloge u filmovima, a slavu je dostigao u spomenutoj seriji.

"Pročitao sam scenarij i shvatio da sam sposoban igrati lika koji se naviknuo da se uvijek nalazi na posljednjem mjestu. Robert je naprosto prihvatio da je to njegova sudbina. Kao da su Marie i Frank imali jedno dijete. Scenarij je genijalno napisan, a režija je izvanredna. Phil Rosenthal, koji je radio zajedno s Rayem Romanom, genijalac je", rekao je Brad ranije.

Brad Garrett danas

Osvojio je tri Primetime Emmy nagrade. Još uvijek se bavi stand-up komedijom. Vlasnik je kluba "Brad Garrett's Comedy Club" u Las Vegasu u kojem redovno nastupa.

Bio je u braku s glumicom Jill Diven, koju je upoznao na snimanju "Svi vole Raymonda". Imaju sina i kćerku. Razveli su se 2007. godine. Nakon nje se počeo zabavljati s glumicom IsaBeallom Quellom. Vjenčali su se u novembru 2021. U intervjuu koji je dao 2015. godine naveo je da, nažalost, ima problema s alkoholizmom.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.