Magazin
Snimljena posljednja epizoda The Big Bang Theory Serija će se prestati snimati nakon punih 12 sezona, a svoje glumce je uveliko proslavila
#

Glavni glumci nagrađivane televizijske serije The Big Bang Theory  oprostili su se sa serijom koja ih je proslavila i to na način da su svoje otiske i autograme ostavili ispred historijskog Chinese Theatre u New Yorku. Serija će se prestati snimati nakon punih 12 sezona, a svoje glumce je uveliko proslavila.

 
Johnny Galecki, koji u seriji glumi Leonarda, Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) i Melissa Rauch (Bernadette) svojim su otiscima na trotoaru, ispred historijskog Chinese Theatrea u New Yorku, označili i kraj serije, čija je zadnja epizoda, od ukupno njih 279., snimljena samo dan ranije.

 

Podsjećamo, seriju The Big Bang Theory pokrenuo je CBS 2007. godine i od samog je početka jedna od najgledanijih humorističnih serija širom svijeta. Rekord je srušen u devetoj sezoni, kada je jednu od epizoda pogledalo 20 miliona gledatelja, dok je sama serija osvojila i čak 10 Emmyja.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.