Magazin
Priča o neuspješnom komičaru koji se pretvara u psihopatu i ubicu
Trailer za Jokera je uvrnut, inspirativan i duboko potresan (VIDEO)
Sjajna ekipa i sjajna priča o već dobro poznatom liku iz jednog od filmskih evergreena
#

Film Joker Toda Filipsa o neuspješnom komičaru koji se pretvara u psihopatu i ubicu izlazi ove jeseni, a upravo je predstavljen trailer i izgleda toliko dobro da već vidimo koji filmovi će biti u okršaju godine za najbolji.

Scenario za ovo ostvarenje napisali su Scott Silver i Tod Filips, a u glavnoj ulozi je dokazano maestralni Joaquin Phoenix. Dobitnik Zlatnog globusa, kao i mnogih drugih nagrada, dokazao se u filmovima kao što su Gladijator, Hod po ivici, Ona, kao i mnogim drugim i time zaslužio ovu zahtjevnu ulogu koja mu je povjerena.

Trailer za film možete pogledati ovdje:

Video:

Ono što za sada znamo o filmu je da Phoenix, prema Filipsovoj i Skoresezeovoj ideji, u filmu koji objašnjava porijeklo Jokera iz sage o Betmenu, glumiti propalog komičara, da je u pitanju najmračnija vizija Jokera do sada i da se film, kako studio opisuje, posvećuje tome da “uđe u svijet čovjeka kog društvo više ne uzima u obzir, a da se pritom ne radi tek o gruboj karakternoj studiji, nego o široj opomeni čovječanstvu”.

Robert De Niro u filmu tumači ulogu televizijskog voditelja koji je imao najvažniji utjecaj na sve ono što Joker kasnije postaje.

Noizz.rs

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.