Magazin
Tri i pol godine od najave razvoda Angeline Jolie i Brad Pitta Jedan od najpoznatijih holivudskih parova, Angelina Jolie i Brad Pitt, 2016. godine objavili su da se razvode, međutim službeno su još uvijek u braku.
#

  Naime, bivši supružnici se još uvijek nisu dogovorili oko podjele imovine i starateljstva nad djecom.

 

“Oboje žele nastaviti sa svojim životima i ne žele više biti u braku – rekao je izvor za “The Blast” dodavši da razlog zbog kojeg žele ubrzati razvod nije zbog toga što su oboje u vezama, nego jednostavno emocionalno žele nastaviti dalje.

 

Jolie i Pitt u posljednjih nekoliko mjeseci su se našli nekoliko puta, ali nisu se uspjeli dogovoriti. U septembru prošle godine, raspravljali su o planovima oko odgoja djece i uspjeli postići neki dogovor.

 

„To je prvi put da su sjeli i pokušali nešto riješiti od grupne terapije s djecom“ – rekao je izvor.

 

 

Jedan od razloga zašto su njihovi dogovori neuspješi je i taj koliko vremena Brad može provoditi s njihovo šestero biološke i usvojene djece: Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shilohi i blizancima Vivienne i Knoxom.

 

Pregovore u brakorazvodnoj parnici i borbu za starateljstvom nad djecom, prema navodima američkih medija, Angelina čini vrlo neprijateljiskim i navodno pokušava “ubiti” svaku vezu koju je Brad ikada imao s djecom i da je s njene strane bilo mnogo vrištanja i negodovanja.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.