Magazin
Uskoro premijera romantične komedije "Your place or mine", u glavnim ulogama Ashton Kutcher i Reese Whiterspoon Ovaj film na Netflix stiže 10. februara.
#

Netflix je prije nekoliko dana objavio trailer za film "Your Place or Mine" koji je jednom trenutku prikupio tri i po miliona pregleda, a u kojem glume Ashton Kutcher i Reese Witherspoon.

Film je režirala Aline Brosh McKenna, poznata po drugim komedijama kao što su "The Devil Wears Prada", "27 Dresses" i "Crazy Ex-Girlfriend".

Radnja ove romantične komedije počinje tako što glumci u glavnim ulogama, Debbie i Peter, koje glume Reese Witherspoon i Ashton Kutcher, odluče zamijeniti domove na neko vrijeme dok ne shvate šta žele u svojim vezama.

Kako možemo vidjeti u traileru, oni su dugogodišnji prijatelji, koji su proveli jednu romantičnu noć prije dvadeset godina. Sada Peter dolazi u Los Angeles na sedam dana i nudi joj da čuva sina Jacka, a ona treba da ostane kod njega u New Yorku kako bi mogla odmoriti.

Uz gore navedenu postavu, u filmu "Your Place or Mine" glume još i Jesse Williams, Zoë Chao, Steve Zahn, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Wesley Kimmel, Griffin Matthews i Vella Lovell.

Ovaj film na Netflix stiže 10. februara. 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.